images/navbar1x4.gif LOGO
[ home | vereniging | nieuws | contactgegevens ]

Archief

Geschiedenis

Voorstelling '18

Voorstelling '17

Voorstelling '16

Voorstelling '15

Voorstelling '14

Voorstelling '13

Voorstelling '12

Voorstelling '11

Voorstelling '10

Voorstellingen

Fotoboek

Vereniging
Over ons
Leden
Contactgegevens

NIEUWS

 

 

VOORSTELLING 2016:

Dit jaar hebben we weer 4 uitverkochte voorstellingen mogen spelen en het publiek een geslaagde avond gegeven. Onderstaand de recenties vanuit weekblad 't Carillon.

 

 

Toneelvereniging Wagenberg speelt :

Voorstelling 2016

" Het zal me een rotzorg zijn "

UITVOERINGEN: 11,12, 15 en 19 maart 2016

regie: Mariella Huijgens

<=========================================>


Clubkas Campage Rabobank

Net als vorig jaar stelt de Rabobank met de Clubkas Actie € 50.000 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in De Amerstreek. Ook onze toneelvereniging Wagenberg
doet mee aan deze Rabobank Clubkas Campagne.
Ieder lid van de Rabobank kan 5 stemmen uitbrengen, waarvan er 2 op
dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. De overige stemmen
kunnen op andere verenigingen worden uitgebracht.
U krijgt automatisch het stembiljet thuisgestuurd.
De stemperiode is van 2 april t/m 14 april 2015.

Op de site: https://www.dichterbijamerstreek.nl/onze-fondsen/rabobank-clubkas-campagne/
kunt u meer informatie lezen over deze actie
Het kost u niets en u steunt er onze vereniging financieel mee.
Breng u stem op ons uit, zodat wij nog jaren deze voorstellingen
kunnen blijven geven !

STEM OP ONS en STEUN ONS

<=========================================>

Toneelvereniging Wagenberg speelt

Voorstelling 2015

'EDELWEISS'

 

De repetities voor het nieuwe toneelstuk 'Edelweiss' van Carl Slotboom zijn weer in volle gang.

Alle spelers hebben weer volop zin om hier 4 mooie voorstellingen in maart 2015 van te maken. Het is wel hard werken om iedere keer weer de berg op te klimmen naar het hotel Edelweiss gevestigd in Plexat te Wagenberg. Onder de goede leiding van Marianne Eestermans komen alle klimmers iedere keer weer goed boven en wederom naar beneden in het dal.

Wilt u de klim meemaken en genieten van het mooie, rustige uitzicht in de Oostenrijkse Alpen, kom dan naar één van de voorstellingen kijken.......want dan zult u meemaken dat het niet altijd rustig zal zijn.....

meer info klik hier

<=========================================>

Toneelvereniging Wagenberg speelt

Voorstelling 2014

'BROEDERS BIJ NONNEN, WAAR ZIJN WE AAN BEGONNEN'

nonnen

Toneelvereniging Wagenberg is vol enthousiasme bezig met de repetitie van het nieuwe stuk dat eind maart 2014 opgevoerd zal voor het publiek .

In dit doldwaze stuk maken we kennis met de nonnen die leven in het klooster van moeder Overste Braspenning, die een streng regiem leidt

Als er broeders bij het klooster geplaatst gaan worden komt er leven in de brouwerij. Alhoewel niet iedereen hiervan gedient is.......

<=========================================>

Toneelvereniging Wagenberg speelt

'T IS MAAR TIJDELIJK

't-is-maar-tijdelijk

Blijspel in drie bedrijven geschreven door: J.Hemmink-Kamp

Regie:
Marianne Eestermans

Wanneer:
15, 16 en 23 maart, aanvang 20.00u (zaal open 19.30)
KBO voorstelling 19 maart, aanvang 14.00u (zaal open 13.30)

Kaarten zijn vanaf 25 februari verkrijgbaar bij:
Ria Marijnissen, Wagenstraat 20d, 4845 CV in Wagenberg. Tel:076-5931175

 

 

<=========================================>

FEESTWEEKEND 25-jarig jubilieum

25-jaartheater

Het weekend van 13 en 14 oktober 2012 viert toneelvereniging Wagenberg haar 25-jarig bestaan. Dit willen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zaterdag 1 oktober is de feestdag voor de leden en hun partners. Zondag 14 oktober is de dag waarop we ons jubilieum willen vieren met het publiek .

Op deze zondag zal tweemaal een voorstelling worden geven in Plexat voor het publiek. De voorstelling bestaat uit 3-delen. Allereerst zal de dolkomische eenakter "Oei, Oei wat een geknoei" opgevoerd worden door 6 leden van onze vereniging. Vervolgens zal onze voorzitter de winnende sauwelact van het sauwelen in Erpelrooiersland 2012 wederom opvoeren. Tot slot wordt een kort komisch cabaret stuk opgevoerd door 2 leden van de vereniging. Uiteraard staat de dag in het teken van het bereiken van ons feestelijk moment en wordt u in de gelegenheid het feest tintje met ons te vieren.

De voorstellingen vinden plaats op zondag 14 oktober om 14:00 (tot ca. 16:30) en om 19:00 (tot ca. 21:30). Uiteraard is er tussendoor en na afloop de gelegenheid om een drankje te nuttigen aan de bar. Kaarten voor de voorstelling kosten € 3,50 (inclusief consumptiebon !) en deze zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober bij Ria Marijnissen, Wagenstraat 20d te Wagenberg. Telefonisch te bestellen via : 076-5931175

 

<=========================================>

26/03/2012 UITVOERING "MASKERS AF": GROOT SUCCES

Vier uitverkochte voorstellingen zitten er weer op. We hebben mooie reacties gekregen op het stuk en de uitvoering. We gaan nu enkele maanden pauze houden om daarna weer aan de bak te gaan voor een nieuwe voorstelling. In oktober 2012 zullen we ons 25-jarig jubilieum vieren. Meer hierover zullen we later op deze website vermelden.

 

Voorstelling 2012:

De kaartverkoop van de uitvoering "Maskers Af" is sinds 27 februari begonnen !

Klik hier voor de speeldata. Klik hier voor besteladres

 

Tipje van de sluier van de 2012 voorstelling:

Na het geweldige succes van vorig seizoen, zijn we al weer enkele maanden aan de slag met de repetitie voor de nieuwe uitvoering van een Wagenbergs toneelstuk. De keuze is dit keer gevallen op het stuk "Mannen met baarden" van schrijver Romain de Coninck. De uitvoering die gespeeld wordt is een bewerking van dit stuk door George Bruynzeels en heeft de titel gekregen "Maskers af". De ware aard komt naar boven als de maskers worden opgezet, maar als de maskers afgaan is de confrontatie des te bitter.

Het stuk vergt weer volop creativiteit en inleving van de spelers, want het spel neemt bijzondere taferelen en situaties aan. Dit moet weer leiden toch lachwekkende situaties De komende tijd zal er dan ook flink gerepeteerd worden om de toeschouwers weer te voorzien van een waardige en ook gezellige avond.

De voorstellingen worden in maart 2012 uitgevoerd. Meer informatie volgt op deze site en in de plaatselijke dagbladen.

 

 

Bericht Carillon na voorstellingen 2011:

Voorstelling 2011:

Eind maart speelt TV Wagenberg het komisch blijspel "Ouwe jongens krentenbrood". De regie in in handen van Riet de Coninck die dit jaar als nieuwe regisseur aan de slag is gegaan. In het verleden heeft Riet ook enkele jaren de regie in Wagenberg gedaan, dus voor een aantal spelers een oude bekende. Het stuk gaat over een inbrekersduo dat op heterdaad betrapt wordt en zich via allerlei bochten en smoesen uit de situatie probeert te redden.. De informatie over de voorstellingen vindt u hier. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt de laatste voorstelling op vrijdagavond in plaats van zaterdagavond gespeeld. Noteer de gewenste data in uw agenda en probeer op tijd kaarten te reserveren. De voorverkoop begint rond 5 maart 2011.

Voorstelling 2010:

TV Wagenberg is weer flink aan de slag met de repetitie voor de voorstelling van 2010: "Zeg...kan ik je man even lenen ?". Samen met de nieuwe regisseur Piet van Kampen, zijn we met 9 spelers dit blijspel aan het oefenen. Het stuk bestaat uit 3 bedrijven waarin de relatie van een echtpaar met hun buurvrouw tot het uiterste wordt gedreven wanneer blijkt dat er onverwachte gasten langskomen. Dit leidt tot hilarische, lachwekkende, inventieve en spannende momenten welke behoorlijk op uw lachspieren zullen werken. De informatie over de voorstellingen vindt u hier. Noteer de gewenste data in uw agenda en probeer op tijd kaarten te reserveren. De voorverkoop begint op 1 maart 2010.

Voorstelling 2009:

Nog enkele weken en dan staat de produktie "Plexat op de Camping" op de planken. Het stuk gaat over een herstart van een camping in Wagenberg, waar allerlei situaties plaatsvinden. Bent u ook zo benieuwd hoe ludiek deze creatie wordt gespeeld en wilt u een gezellige lachwekkende avond ? Kom dan kijken op een van de 4 voorstellingsdagen.

Voorstelling 2008:

.......SJONGEJONGEJONGE...... wat zijn dit nu weer voor toestanden ??

Extra voorstelling "Oma weet het beter".

In samenwerking met de ouderenvereniging van Lage Zwaluwe zal er een extra voorstelling van het toneelstuk van 2007 door de toneelvereniging Wagenberg opgevoerd worden. Dit zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 12 mei. De lokatie is in gemeenschapshuis "den Domp" in Lage Zwaluwe.

Geïnteresseerden die misgrepen bij de uitverkochte voorstellingen in Wagenberg en alle mensen die het stuk nog een keer willen zien, kunnen informeren voor kaarten bij de ouderenvereniging van Lage Zwaluwe.

toneel 2007