images/navbar1x4.gif LOGO
[ home | vereniging | nieuws | contactgegevens ]

  VOORSTELLING 2012
Nieuws
Nieuwe voorstelling
Data voorstelling
Lokatie
Reservering
Archief

Geschiedenis

Voorstelling '18

Voorstelling '17

Voorstelling '16

Voorstelling '15

Voorstelling '14

Voorstelling '13

Voorstelling '12

Voorstelling '11

Voorstelling '11

Voorstellingen

Fotoboek

Vereniging
Over ons
Leden
Contactgegevens.

MASKERS AF

Toneelstuk is een bewerking van "Mannen met Baarden"geschreven door Romain Deconinck.

Het stuk speelt zich af rondom de 3 (vrijgezellen) broers Janssen die een leven leiden van somberheid en ingetogenheid, samen met hun geadopteerde neef Alphons en de huishoudster Carla.
Carla verzorgt al jaren de familie en ziet de impact van de levenshouding op de sfeer binnenshuis.
De oudste broer Prost, leidt de familie op het rechte pad van eerzaamheid en rechtschapenheid, daarin gesterkt in zijn funktie als vice-voorzitter van de bond tegen sex en alcohol. De voorzitster van deze bond, Julia en haar nerveuze zuster Philomene, zijn vastberaden om hun missie uit te dragen in het waken over het morele welzijn van de medemens binnen de stad. Er komt echter flink werk aan de winkel als er in de stad een nieuwe nachtclub “De groene Engel”, wordt geopend.
Alphons krijgt een relatie met Florette, een zangeres uit de nachtclub en dat is natuurlijk uit den boze. Nog moeilijker wordt het als de jongere broers nieuwsgierig worden en de dames van de nachtclub een bijzondere band krijgen met de familie. Zal deze situatie de ware aard van de personen naar boven brengen of blijven de rechtschapen maskers op?

Regie: Riet de Coninck

Bewerking: George Bruynzeels